ΓΑΜΟΙ

Γαμήλιες Δεξιώσεις
Limeni Village Hotel

Η Ελλάδα  αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς. Εκτός από διακοπές όμως, εδώ πραγματοποιούνται κάθε χρόνο και παρά πολλοί γάμοι, βαφτίσεις και γαμήλια ταξίδια. Η ατμόσφαιρα, τα πανέμορφα τοπία, οι υπέροχες θάλασσες και τα γραφικά ξωκλήσια αποτελούν το ιδανικό πλαίσιο για γαμήλιες τελετές, δεξιώσεις και εκδηλώσεις. Αυτά ήταν που στάθηκαν η αφορμή για ν’ αναπτυχθούν εδώ θαυμάσια ξενοδοχεία για γάμο, αλλά και για κάθε κοινωνική εκδήλωση. To Λιμένι είναι ένα μέρος με άριστη τουριστική υποδομή, εντυπωσιακές θάλασσες και καταπληκτική κουζίνα. Γι’ αυτό και κάθε χρόνο πραγματοποιούνται πολυάριθμοι γάμοι και βαφτίσεις.

Το ξενοδοχείο Limeni Village, ειδικεύεται στην οργάνωση εκδηλώσεων και είναι γνωστό για τις υπέροχες γαμήλιες εκδηλώσεις που έχει κατά καιρούς συντονίσει και πραγματοποιήσει. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου έχει μοναδική θέα και ενδείκνυται για γαμήλιες δεξιώσεις και οργάνωση εκδηλώσεων, όπως βαφτίσεις, γιορτές, γενέθλια κ.λπ. Η τέλεια διοργάνωση που δύναται να προσφέρει το προσωπικό του. Η άψογη διοργάνωση κάθε είδους εκδηλώσεων καθίσταται εφικτή χάρις στον λεπτομερή σχεδιασμό και την προσεγμένη υλοποίηση.

Η οργάνωση του γάμου αναλαμβάνεται εξ ολοκλήρου από το ξενοδοχείο, που διαθέτει έμπειρη ομάδα, η οποία είναι υπεύθυνη για τις γαμήλιες δεξιώσεις και επιμελείται τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Είναι λοιπόν βέβαιο ότι ο δικός σας γάμος προβλέπεται αξιομνημόνευτος, όχι μόνο για εσάς, αλλά και για τους καλεσμένους σας.